Blog and ping

Kiknek ajánljuk

A 21. század nem igazán gerincbarát! Tevékenységeink nagy része kifejezetten “gerincölő”: TV-nézés, számítógép előtt görnyedés, mosogatás, autóvezetés… Rémes. Gyakorlatilag mindenki ki van téve azoknak a fizikai, érzelmi, mentális és környezeti ártalmaknak korra és nemre való tekintet nélkül, amelyek különböző nyaki, háti és deréktáji fájdalmakhoz vezetnek. Stresszes életmódunk, illetve a stresszhelyzetek miatt felvett rossz testtartás is számos gerinccel kapcsolatos elváltozás forrása, mint ahogy jónéhány – főleg az egyoldalúan végzett – sport is ártalmas lehet.

Ahogy igaz az, hogy szinte mindenkit különböző gerinctáji betegségek fenyegetnek, úgy az is igaz, hogy mindenkinek aktívan kellene azon ügyködnie, hogy megelőzze ezeket, vagy, ha már kialakultak, akkor lehetőség szerint visszafordítsa a folyamatot.

Az egyik legjobb védelmet a gerinctorna jelenti, ezen belül is az a fajta mozgás, amely a teljes gerincet átmozgatja dinamikus módszerrel. Mindenkinek ajánlható, korra és nemre való tekintet nélkül, akár 80 évesen is neki lehet kezdeni!

A gerinctornára előzetes bejelentkezés szükséges. Amennyiben bármilyen panaszod, betegséged van, kérlek, konzultáljunk előzetesen.

Érdeklődni lehet: Kárai Zita
20/539-2401
info(kukac)50felettfitten.hu
www.50felettfitten.hu

Hagyj üzenetet!

Neved (szükséges)

E-mail címed (szükséges)

Tárgy

Üzeneted

UA-11735331-1