Blog and ping

Gerinctornaóra

Különböző és rendkívül változatos gyakorlatokból áll a tornánk, ennek következtében a 60 perc nagyon gyorsan elrepül. Aki próbálta már ezt a fajta gerinctornát, általában nagyon várja a következő alkalmat, hiszen nemcsak a gerinc, hanem az egész test felfrissül az óra végére, igazi testi-lelki felüdülést jelent egy-egy ilyen foglalkozás.

Az óra során az egész gerincoszlopot átmozgatjuk, kezdve a nyaki, folytatva a háti, majd a lumbális gerincszakaszokkal.

A nyújtó, erősítő gyakorlatokon kívül nagy hangsúlyt kap a a vázizomzat tréningje, valamint az energiaháztartás felélénkítése.

Célunk a fájdalommentes nyak, hát és derék! Gyakorlataink – a problémás területek egészségének visszaadása, fenntartása révén – kihatnak egész életminőségünkre.

A foglalkozásokon intenzív nyújtásokat, feszítéseket, vázizomzat erősítő (core training), stretching és erősítő gyakorlatokat végzünk. A különböző kis- és nagyizületek terhelései nem dinamikusak, hanem folytonos, saját izomerőt igénybevevőek.

A gerinctornaórákon megtanulhatjuk a különböző helyzetek, pozíciók helyes felvételét és a mozdulatok pontos végrehajtását, megérthetjük a leggyakoribb hibákat és magyarázatot kaphatunk azok hatásmechanizmusára is.

A gerinctornára előzetes bejelentkezés szükséges. Amennyiben bármilyen panaszod, betegséged van, kérlek, konzultáljunk előzetesen.

A gyakorlatok otthoni elvégzéséhez hamarosan DVD áll rendelkezésre. E film segítségével tehát bárki lakóhelyétől függetlenül is folytathatja a gerinctornát.

Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulj hozzánk bizalommal.

Érdeklődni lehet: Kárai Zita
20/539-2401
info(kukac)50felettfitten.hu
www.50felettfitten.hu

Hagyj üzenetet!

Neved (szükséges)

E-mail címed (szükséges)

Tárgy

Üzeneted

UA-11735331-1