Blog and ping

6 év fényképei a blogon

Felkerült az összes valaha készült fényképünk a blogra, a galéria címszó alatt most már nemcsak a videók, hanem a fényképalbumok is szerepelnek, szépen, időrendi sorrendben. 2009-ben még nem fotóztunk, de 2010 végétől kezdve már rendszeresen, minden évben egyre több és több képet láthattok. Ahogy nőtt a csapat, a túrák és a fotósok kedve, gyakorlata, úgy szaporodtak a minőségi felvételek is.

Jól követhető a képeken az 50felettfittenre olyannyira jellemző jelenség. Például a relatív állandóság. A 2010-11-es képeken is látható jó néhány arc, akik azóta is velünk túráznak. Olyan sok élménnyel lettünk közösen gazdagok, hogy már-már egy nagy családnak érezhetjük magunkat. Ugye?

Persze, sokan vagytok újak is. Nem nehéz beilleszkedni, jól gondoljuk? Nordic walking közben könnyű beszélgetni, csacsogni, fülelni – ki-ki vérmérséklete szerint. A neveket sem olyan nehéz megjegyezni, a fiúkét azért, mert ők kevesebben vannak, a lányoknál pedig mindig meg lehet próbálkozni a Zsuzsával vagy a Katival – van rá esély!

Sokat változott a ruházat! Ha megnézitek a legfrissebb, pismányi albumot, láthatjátok, hogy milyen színesek vagyunk, mennyi jó kabát, bot, cipő virít a képeken. A legtöbbünknek ez fokozatos, de folyamatos beruházást jelent, tudjuk már, hogy milyen jó egy minőségi túracipőben, funkcionális nadrágban, kényelmes kabátban nordicozni.

Gyarapodtunk sok jókedvű fotóssal, a legtöbb albumhoz kapunk felvételeket. És persze egyre izgalmasabb tájakra jutunk el, Magyarország megannyi szegletébe, szomszédos országokba, sőt, idén egy álom-helyre, a meseszép Dél-Tirolba is. Ilyen vidékeken könnyű jókat fotózni.

Merüljetek bele, jó dolog visszanézni a tengernyi albumot. A képek változatlanul a Picasán laknak, úgyhogy amikor rákattintotok egy-egy albumra, két lehetőségetek nyílik. Vagy végiglapozzátok itt a blogon vagy az első kép alá kattintva a ’View on Picasa” linkre rámenve előjön a Picasán tárolt változat. Tulajdonképpen mindegy, amelyik jobban tetszik. Nézegessetek, lapozgassatok, érdemes!

Previous post:

Next post:

UA-11735331-1